O nama

Kao poslovni subjekt SARTURIS CONSULTING je registriran krajem 2008. godine s glavnim ciljem osiguravanja dodanih vrijednosti kroz prijenos znanja i razvoj poslovanja gospodarskih subjekata, jedinica lokalne i regionalne samouprave te ostalim zainteresiranim subjektima.

Kroz svoj rad SARTURIS CONSULTING se profilirao kao prepoznatljiv subjekt za uspješnu realizaciju projekata i osiguranje sredstava kroz natječaje i fondove Europske unije na području cijele Republike Hrvatske.

SARTURIS CONSULTING je u proteklih sedam godina održao preko pedeset edukacija vezanih uz EU fondove i Upravljanje projektnim ciklusom, metodologijom pripreme projekata za prijavu na natječaje EU. Više od 300 osoba, predstavnika gospodarskih subjekata, javnih institucija, jedinica lokalne samouprave i drugih prošlo je kroz naše programe edukacije te su time stekli potrebna znanja za pripremu projektnih prijedloga te provođenje projekata.

Obrt ima sjedište u Daruvaru i zaposleno 2 djelatnika. U procesu smo uvoñenja sustava kvalitete ISO 9001 kojim želimo dodatno garantirati kvalitetu rada kako za nas same tako i našim klijentima.

 

MISIJA

„Stvarati dodatne vrijednosti za svoje klijente znanjem iz područja financijskog, strateškog i operativnog upravljanja. Ozbiljnim i kvalitetnim pristupom, inovativnim i konkretnim rješenjima i znanjem pomažemo stvoriti trajne vrijednosti i zdrave temelje za rast i razvoj njihova poslovanja.“

 

VRIJEDNOSTI KOJE STVARAMO?

  • Stabilnost u poslovanju
  • Povećanje vlastitih kompetencija poduzetnika
  • Fokusiranje i određivanje prioriteta razvoja
  • Razvoj kompetencija i kapaciteta za provedbu projekata

 

VIZIJA

„Najbolji smo i najstručniji partner za razvoj i provedbu EU projekata! Izvrsni smo u onome što radimo i naši klijenti su dio tog uspjeha!“

 

POLITIKA KVALITETE

Osiguravamo dodane vrijednosti za svoje i poslovanje naših klijenata znanjem iz područja financijskog, strateškog i operativnog upravljanja. Ozbiljnim i kvalitetnim pristupom, inovativnim, konkretnim rješenjima te znanjem pomažemo stvarati trajne vrijednosti i zdrave temelje za rast i razvoj svog i poslovanja naših klijenata.

Usmjereni smo na kontinuirano poboljšanje poslovnih procesa na temelju stručnog znanja, predviđamo promjene u okruženju te potrebe klijenata, a proaktivnim rješenjima osiguravamo kvalitetu i konkurentsku prednost za nas same i naše klijente.

Svoje poslovanje razvijamo na jasnoj viziji i ciljevima kojima osiguravamo kvalitetna i inovativna rješenja za unapređenje poslovanja naših klijenata te realizaciju njihovih razvojnih projekata. Predani smo ostvarivanju takve vizije i ciljeva poslovanja.

Svoju poziciju na tržištu primarno gradimo brojem i kvalitetom realiziranih poslova, te zadovoljstvom klijenata s kojima dijelimo temeljne vrijednosti poslovanja.  Ovakav pristup osigurava održivost i kvalitetu našeg poslovanja.

Zbog svega toga prepoznati smo kao najbolji, najstručniji i ozbiljan partner za razvoj i provedbu razvojnih projekata! Izvrsni smo u onome što radimo i naši klijenti su dio tog uspjeha!

 

 

 

Kontaktirajte nas

Sarturis Consulting, obrt za poljoprivredu i poslovne usluge, vl. Mirna Gabor 
Stjepana Radića 17 , 43 500 Daruvar

OIB: 05557735552; MBO: 92355358

Direktor: Mirna Gabor

Tel/fax: +385 43 440 336 ; Mob:     +385 98 1688 897 

e-mail: info@sarturis-consulting.hr ; andrej@sarturis-consulting.hr 

Žiro račun Privredna banka Zagreb d.d.: 2340009-1160241034
IBAN:HR8423400091160241034  

Radno vrijeme: Pon - Pet 08 - 16 h

Sarturis Consulting, obrt za poljoprivredu i poslovne usluge, vl. Mirna Gabor je upisan u Uredu državne uprave u Bjelovarsko - bilogorskoj županiji, Služba za gospodarstvo i imovinsko-pravne odnose, Ispostava Daruvar. Broj registarskog uloška: 682

Nema izdvojenih pogona

 

Kontaktirajte nas

Naši klijenti